Astăzi, 26 august, maximele temperaturii aerului pe teritoriul Republicii Moldova vor fi de +31 grade Celsius. Valorile pozitive se vor înregistra în sudul țării. Sinopticienii promit pentru astăzi ploi cu descărcări electrice în nordul țării, iar la sud și centru cer variabil.

Potrivit meteorologilor, în Nordul țării temperatura va fi de +26 grade pe timp de zi, iar noaptea mercurul în termometre va coborî până la +14 grad. e asemenea, sunt așteptate și ploi însoțite de descărcări electrice.

În Centru temperatura va crește ușor, astfel pe timp de zi vom avea maxim +28 grade, iar noaptea mercurul în termometre va scădea până la +17 grade. În Chișinău ziua vom avea +27 grade Celsius.

În Sudul țării vom avea parte de temperaturi caniculare , astfel vom avea o maximă de +31 grade pe timp de zi și +19 pe timp de noapte. În același timp, meterologii promit și ploi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!