Război în Ucraina, ziua 169: Rușii au bombardat din nou centrala de la Zaporojie. Nivelul de radiații - în normă

auto

Rusia: Instanţa a obligat Mercedes-Benz să-i achite unui proprietar de Maybach circa 750000 euro! Părţile s-au judecat şase ani

26 august 2020, ora 11:31
Distribuie:

În Rusia, proprietarul unei limuzine scumpe Maybach 62S a dat în judecată compania Mercedes-Benz RUS pentru că i-a vândut o maşină cu defecte, iar după şase ani de lupte de ordin juridic, instanţa a trecut de partea posesorului maşinii şi a obligat importatorul să-i achite o compensaţie generoasă.

Deşi victoria a fost înregistrată încă în 2018, în redacţia colegilor de la Motor1 Rusia informaţii despre caz, din primă sursă, au ajuns abia acum câteva ore.

Aflaţi că totul s-a început încă din 2012, când societatea pe acţiuni “Объединение «Мастер»” a luat în leasing o limuzină Maybach 62S. Cu toate acestea, bucuria de a deține o mașină de lux din primele luni, potrivit parţii vătămate, a fost umbrită de o serie de probleme tehnice. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram