În Rusia, proprietarul unei limuzine scumpe Maybach 62S a dat în judecată compania Mercedes-Benz RUS pentru că i-a vândut o maşină cu defecte, iar după şase ani de lupte de ordin juridic, instanţa a trecut de partea posesorului maşinii şi a obligat importatorul să-i achite o compensaţie generoasă.

Deşi victoria a fost înregistrată încă în 2018, în redacţia colegilor de la Motor1 Rusia informaţii despre caz, din primă sursă, au ajuns abia acum câteva ore.

Aflaţi că totul s-a început încă din 2012, când societatea pe acţiuni “Объединение «Мастер»” a luat în leasing o limuzină Maybach 62S. Cu toate acestea, bucuria de a deține o mașină de lux din primele luni, potrivit parţii vătămate, a fost umbrită de o serie de probleme tehnice. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!