/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Unii consilieri și primari din Șoldănești se retrag din PDM „până la momentul când Pavel Filip va pleca din partid”

missing
26 august 2020, ora 17:58

Mai mulți membri ai Organizației Teritoriale Șoldănești a Partidului Democrat a anunțat astăzi că se retrag din formațiune, până în momentul în care Pavel Filip va pleca din fruntea PDM. Aceștia se declară nemulțumiți de politica actuală a partidului și de deciziile conducerii.

Noi, membrii Organizației Teritoriale Șoldănești părăsim Partidul Democrat din Moldova și ne declarăm neafiliați până la momentul când Pavel Filip va pleca din PDM”, menționează membrii organizației.

Aceștia se declară neafiliați.

Decizia noastră de astăzi are la bază dezacordul Organizației Teritoriale Șoldănești cu politica promovată de actuala conducere a PDM, în persoana lui Pavel Filip și apropiaților lui. Am ajuns să nu mai înțelegem și să nu mai avem argumente pentru colegi și cetățeni. Partidul Democrat a degradat până la nivelul incapacității de a ne reprezenta și a soluționa problemele oamenilor”, se spune în declarație.

Documentul a fost semnat de zece membri ai organizației teritoriale.

Amintim că în ultimele zile membrii mai multor organizații teritoriale ale PDM, printre care cea din Orhei, Briceni, Cahul și Nisporeni, au anunțat că se retrag din formațiune și s-au declarat neafiliați.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram