Mai mulți membri ai Organizației Teritoriale Șoldănești a Partidului Democrat a anunțat astăzi că se retrag din formațiune, până în momentul în care Pavel Filip va pleca din fruntea PDM. Aceștia se declară nemulțumiți de politica actuală a partidului și de deciziile conducerii.

Noi, membrii Organizației Teritoriale Șoldănești părăsim Partidul Democrat din Moldova și ne declarăm neafiliați până la momentul când Pavel Filip va pleca din PDM”, menționează membrii organizației.

Aceștia se declară neafiliați.

Decizia noastră de astăzi are la bază dezacordul Organizației Teritoriale Șoldănești cu politica promovată de actuala conducere a PDM, în persoana lui Pavel Filip și apropiaților lui. Am ajuns să nu mai înțelegem și să nu mai avem argumente pentru colegi și cetățeni. Partidul Democrat a degradat până la nivelul incapacității de a ne reprezenta și a soluționa problemele oamenilor”, se spune în declarație.

Documentul a fost semnat de zece membri ai organizației teritoriale.

Amintim că în ultimele zile membrii mai multor organizații teritoriale ale PDM, printre care cea din Orhei, Briceni, Cahul și Nisporeni, au anunțat că se retrag din formațiune și s-au declarat neafiliați.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!