/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Vizită de diplomație, în plină pandemie... Ministrul de Externe din Turcia vine azi în Republica Moldova

missing
26 august 2020, ora 09:25

Ministrul de Externe din Turcia, Mevlüt Çavuşoğlu, vine într-o vizită de lucru în Republica Moldova. Oficialul se va afla în țara noastră azi și mâine, 26 și 27 august. 

Potrivit reprezentanților Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene din Republica Moldova (MAEIE), minstrul turc va avea întrevederi cu omologul său moldovean Oleg Țulea, cu premierul Chicu și cu președintele Igor Dodon.

De asemenea, mâine, de Ziua Independenței Republicii Moldova, ministrul turc va înteprinde o vizită la Comrat, unde va fi inaugurat Consulatului General al Turciei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram