Bentley introduce un nou Styling Specification pentru noul Flying Spur, permițând clienților să sublinieze acreditările sportive ale celui mai rapid sedan de producție din lume și să ofere mașinii o estetică și mai sportivă pentru a se potrivi performanței sale de neegalat.

Fabricat manual din fibră de carbon lucioasă cu precizii exacte în urma unui program extins de dezvoltare, pachetul Styling Specification include un splitter frontal, extensii pe pragurile laterale exterioare, un difuzor posterior şi un mic spoiler pe capacul portbagajului.

Bentley spune că, la fel ca furnirul care împodobește spațiul cabinei, componentele exterioare din fibră de carbon sunt potrivite în oglindă pe linia mediană a mașinii pentru o atractivă vizuală precisă. Citeşte articolul mai departe şi admiră maşina cu noutăţile anunţate, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!