/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Bentley a creat pentru Flying Spur un pachet de elemente din fibră de carbon testate foarte meticulos

27 august 2020, ora 14:21

Bentley introduce un nou Styling Specification pentru noul Flying Spur, permițând clienților să sublinieze acreditările sportive ale celui mai rapid sedan de producție din lume și să ofere mașinii o estetică și mai sportivă pentru a se potrivi performanței sale de neegalat.

Fabricat manual din fibră de carbon lucioasă cu precizii exacte în urma unui program extins de dezvoltare, pachetul Styling Specification include un splitter frontal, extensii pe pragurile laterale exterioare, un difuzor posterior şi un mic spoiler pe capacul portbagajului.

Bentley spune că, la fel ca furnirul care împodobește spațiul cabinei, componentele exterioare din fibră de carbon sunt potrivite în oglindă pe linia mediană a mașinii pentru o atractivă vizuală precisă. Citeşte articolul mai departe şi admiră maşina cu noutăţile anunţate, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram