Omul de afaceri Elon Musk a devenit unul dintre puţinii “centimiliardari” ai lumii! Averea CEO-ului Tesla a depășit miercuri 100 de miliarde de dolari pentru prima dată. Acest lucru este demonstrat de datele clasamentului celor mai bogați oameni din lume, compilat de Bloomberg.

Conform informaţiilor la zi, capitalul lui Elon Musk este estimat la 101 miliarde de dolari! Principalul motiv al creșterii averii sale a fost creșterea valorii acțiunilor Tesla la bursă, ale căror cotații au depășit săptămâna trecută pentru prima dată pragul de 2.000 de dolari!

Pe 27 august o acţiune a fost tranzacționată chiar cu aproximativ 2.153 dolari. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!