/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/DOC/ Conducerea de vârf a mai multor state a transmis felicitări Republicii Moldova, de Ziua Independenței

missing
27 august 2020, ora 17:48

Până la această oră, conducătorii mai multor state au transmis felicitări președintelui Igor Dodon cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova. Conducerea de vârf a statelor le-a transmis cetățenilor moldoveni urări de pace, prosperitate și bunăstare.

Felicitări au venit din partea președintelui Franței, președintelui Rusiei, președinții Armeniei, Kazahstanului, Azerbaidjanului, Turkmenistanului și Kîrgîzstanului.

Și președinții Germaniei, Republicii Populare Chineze, Israelului și Italiei i-a transmis sincere felicitări și urări de bine Președintelui Republicii Moldova și tuturor moldovenilor cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova.

Mesaje de felicitare și urări de bine pentru cetățenii Republicii Moldova au transmis președintele Bulgariei, Estoniei, Regele Țărilor de Jos, președintele Confederației Elvețiene, secretarul general al Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la Marea Neagră.

Sincere urări de bine și prosperare pentru Moldova au transmis Regina Marii Britanii, președintele Ungariei și guvernatorul general al Canadei.

Mai jos vedeți felicitările în întregime ale oficialilor străini.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram