Până la această oră, conducătorii mai multor state au transmis felicitări președintelui Igor Dodon cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova. Conducerea de vârf a statelor le-a transmis cetățenilor moldoveni urări de pace, prosperitate și bunăstare.

Felicitări au venit din partea președintelui Franței, președintelui Rusiei, președinții Armeniei, Kazahstanului, Azerbaidjanului, Turkmenistanului și Kîrgîzstanului.

Și președinții Germaniei, Republicii Populare Chineze, Israelului și Italiei i-a transmis sincere felicitări și urări de bine Președintelui Republicii Moldova și tuturor moldovenilor cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova.

Mesaje de felicitare și urări de bine pentru cetățenii Republicii Moldova au transmis președintele Bulgariei, Estoniei, Regele Țărilor de Jos, președintele Confederației Elvețiene, secretarul general al Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la Marea Neagră.

Sincere urări de bine și prosperare pentru Moldova au transmis Regina Marii Britanii, președintele Ungariei și guvernatorul general al Canadei.

Mai jos vedeți felicitările în întregime ale oficialilor străini.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!