Într-o benzinărie de undeva din Europa a fost surprins, fiind alimentat cu benzină, un Rolls-Royce Wraith prefacelift într-o formă mai neobişnuită.

Automobilul în cauză are o caroserie de tip Shooting Brake, însă nu este un break tradiţional, ci a rămas cu cele două portiere originale care se deschid contra direcţiei de mişcare.

În comparație cu un coupe original, acest Rolls-Royce Wraith Shooting Brake are un design posterior modificat în totalitate. Acoperișul a devenit mai lung, iar în loc de un capac al portbagajului de dimensiuni reduse stă o uşă în toată regula. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum arată automobilul, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!