/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Într-o benzinărie din Europa a fost observat un Rolls-Royce mai neobişnuit

missing
27 august 2020, ora 12:05

Într-o benzinărie de undeva din Europa a fost surprins, fiind alimentat cu benzină, un Rolls-Royce Wraith prefacelift într-o formă mai neobişnuită.

Automobilul în cauză are o caroserie de tip Shooting Brake, însă nu este un break tradiţional, ci a rămas cu cele două portiere originale care se deschid contra direcţiei de mişcare.

În comparație cu un coupe original, acest Rolls-Royce Wraith Shooting Brake are un design posterior modificat în totalitate. Acoperișul a devenit mai lung, iar în loc de un capac al portbagajului de dimensiuni reduse stă o uşă în toată regula. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum arată automobilul, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram