/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Mai moderne pentru gama anului 2021! Evoque şi Discovery Sport s-au ales cu noutăţi în linia de motoare şi dotări

missing
27 august 2020, ora 10:50

Cele mai bine vândute SUV-uri compacte ale Land Rover, Range Rover Evoque și Land Rover Discovery Sport, au fost pregătite pentru gama anului 2021. Acum sunt mai eficiente și conectate digital, dispun de sistem infotainment Pivi de ultimă generație, noi motoare eficiente pe benzină și diesel mild-hybrid. În plus, vor exista şi în câteva ediţii speciale unice!

Familia Range Rover îşi sărbătorește cea de-a 50-a aniversare, iar noul Range Rover Evoque Autobiography se poziţionează în topul liniei SUV-ului compact, întruchipând rafinamentul și luxul sinonim cu Range Rover. Ediția emblematică dispune de câteva accente de design exterior distinctiv și elegant, dar și un interior luxos.

O versiune plug-in-hybrid este, de asemenea, disponibilă, pentru clienții care caută un SUV mai durabil, eficient şi compact de lux (în galeria foto e maşina în gri închis cu inserţii bronz, detalii despre echipare în documentul ataşat). Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram