Concursul World Car Awards 2021 (WCA) a fost lansat oficial acum câteva ore pentru a marca startul sezonului de premiere. Anunţul câştigătorilor va fi făcut la 31 martie 2021!

World Car Awards este un concurs anual care se bazează pe impresiile a peste 90 de jurați internaționali, experţi auto, care testează maşinile selectate pentru participare şi îşi exprimă ulterior votul.

Lista provizorie a vehiculelor eligibile este următoarea: (Notă: Lista vehiculelor eligibile pentru ediţia din 2021 a concursului este preliminară pe baza informațiilor disponibile în acest moment. Lista poate fi actualizată până la 1 decembrie 2020, când devine definitivă și nu se mai pot face modificări.) Citeşte articolul complet pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!