După ce a modificat Jaguar F-Type Coupe şi F-Type Cabriolet, compania britanică Lister prezintă într-un final şi proiectul Stealth despre care s-a tot dus vestea în ultimii ani.

Autorii afirmă că produsul lor nu este doar cel mai puternic SUV de origine britanică, ci şi cel mai rapid din punct de vedere al vitezei maxime atinse.

La baza proiectului stă Jaguar F-Pace SVR. Motorul V8 Supercharged de 5.0 litri a fost modificat prin schimbarea compresorului cu unul mai performant, adăugarea unui nou intercooler şi a unui filtru de aer, reprogramarea ECU, dar şi conectarea la un eşapament sport custom, printre altele. Citeşte articolul mai departe şi află cât costă o astfel de maşină, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!