/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Noul Lister Stealth sau cum Jaguar F-Pace a devenit cel mai puternic şi rapid SUV britanic

27 august 2020, ora 09:15

După ce a modificat Jaguar F-Type Coupe şi F-Type Cabriolet, compania britanică Lister prezintă într-un final şi proiectul Stealth despre care s-a tot dus vestea în ultimii ani.

Autorii afirmă că produsul lor nu este doar cel mai puternic SUV de origine britanică, ci şi cel mai rapid din punct de vedere al vitezei maxime atinse.

La baza proiectului stă Jaguar F-Pace SVR. Motorul V8 Supercharged de 5.0 litri a fost modificat prin schimbarea compresorului cu unul mai performant, adăugarea unui nou intercooler şi a unui filtru de aer, reprogramarea ECU, dar şi conectarea la un eşapament sport custom, printre altele. Citeşte articolul mai departe şi află cât costă o astfel de maşină, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram