Şi-a avariat din neatenţie sau intenţionat maşina? O cameră de bord a surprins momentul când posesorul unui Land Rover Discovery a intrat în partea laterală stângă a unui autoturism, la scurt timp după ce a pornit de la semafor.

Ultimul însă nu se deplasa regulamentar, ci a apelat la o manevră ilegală. S-a întâmplat situaţia ieri, 26 august, la intersecţia străzilor Pantelimon Halippa şi Alexei Mateevici.

Conducătorul automobilului de culoare albă a decis să-şi scurteze drumul şi să o apuce înainte, după ce a ieşit de la intrarea în centrul comercial de la Piaţa de Păsări. Citeşte continuarea şi vezi momentul accidentului, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!