KIA Motors a dezvăluit astăzi, în premieră, noul KIA Sorento Plug-in Hybrid, o versiune cu emisii foarte scăzute a navei amiral SUV a mărcii. Noul model combină practicitatea supremă cu costurile de întreținere scăzute și cu o putere ridicată, sporind atractivitatea acestui SUV de segment D.

Sorento Plug-in Hybrid este al doilea model electrificat din noua generație de modele Sorento și stă alături de cealaltă versiune cu emisii scăzute – Sorento Hybrid. Noua variantă combină un motor puternic turbo pe benzină cu un pachet de baterii de mare capacitate și un motor electric cu putere ridicată, oferind șoferilor capacitatea de a face călătorii pe distanțe scurte cu putere 100% electrică și cu zero emisii.

Versiunea Plug-in Hybrid oferă aceste performanțe în timp ce maximizează spațiul și versatilitatea, cu platforma inovatoare care stă la baza celei de a patra generații a modelului Sorento, concepută de la început pentru a găzdui sisteme de propulsie electrificate. Află mai multe detalii despre model din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!