/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Premieră: Noul KIA Sorento plug-in hybrid vine sub capotă cu un benzinar de 1.6 litri

missing
27 august 2020, ora 09:18

KIA Motors a dezvăluit astăzi, în premieră, noul KIA Sorento Plug-in Hybrid, o versiune cu emisii foarte scăzute a navei amiral SUV a mărcii. Noul model combină practicitatea supremă cu costurile de întreținere scăzute și cu o putere ridicată, sporind atractivitatea acestui SUV de segment D.

Sorento Plug-in Hybrid este al doilea model electrificat din noua generație de modele Sorento și stă alături de cealaltă versiune cu emisii scăzute – Sorento Hybrid. Noua variantă combină un motor puternic turbo pe benzină cu un pachet de baterii de mare capacitate și un motor electric cu putere ridicată, oferind șoferilor capacitatea de a face călătorii pe distanțe scurte cu putere 100% electrică și cu zero emisii.

Versiunea Plug-in Hybrid oferă aceste performanțe în timp ce maximizează spațiul și versatilitatea, cu platforma inovatoare care stă la baza celei de a patra generații a modelului Sorento, concepută de la început pentru a găzdui sisteme de propulsie electrificate. Află mai multe detalii despre model din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram