/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Rusia lansează teste clinice ale vaccinului Sputnik V împotriva covid-19 asupra a 40.000 de persoane la Moscova şi anunţă viitoare teste similare în alte cinci ţări

missing
27 august 2020, ora 08:19

Rusia a lansat o nouă fază a testelor clinice ale vaccinului său împotriva noului coronavirus numit Sputnik V, care vizează peste 40.000 de persoane la Moscova, a anunţat miercuri Fondul rus de investiţii directe (FRID), relatează Reuters, citat de news.ro.

Potrivit Fondului, teste de acelaşi fel urmează să aibă loc în alte cinci ţări.

Vaccinul este considerat sigur şi eficient de către autorităţile ruse, după două luni de teste asupra unui grup mic de persoane, dar ale căror rezultate nu au fost făcute publice până în prezent.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram