Liderul Partidului Politic Partidul Nostru, Renato Usatîi, este candidatul formațiunii la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie curent. Politicianul și-a anunțat candidatura în această seară, de Ziua Independenței, într-o conferință de presă în aer liber, organizată la Bălți.

Ne-am adunat astăzi ca să luăm o decizie importantă. Anterior am spus că voi candida la prezidențiale dacă acest lucru îl va dori cetățenii Republicii Moldova. Eu întotdeauna am spus că voi fi face doar ceea ce își doresc oamenii. (…) Astăzi, de Ziua Independenței, eu vă anunț că voi participa la alegerile prezidențiale din Republica Moldova”, a declarat Usatîi.

Evenimentul de lansare în campanie electorală a avut loc în prezența a zeci de oameni.

Politicianul a vrut să candideze și la alegerile prezidențiale din anul 2016, însă cu puțin timp înainte de a se începe campania electorală a fost schimbată vârsta minimă pe care trebuie să o aibă candidații, la 40 de ani, iar Usatîi nu atinsese atunci această vârstă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!