/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ O clădire cu șase etaje a luat foc la Tiraspol. Nouă echipe de pompieri au luptat cu flăcările

missing
27 august 2020, ora 21:02

Incendiu puternic la Tiraspol. O clădire comercială, cu șase nivele, situată în centrul orașului, a luat foc, la amiază. Potrivit presei din stânga Nistrului, flăcările au izbucnit la etajul trei, dar s-au extins rapid în sus, unde se află depozitele unui atelier de croitorie.

Pentru lichidarea incendiului a fost nevoie de intervenția a nouă autospeciale și peste 100 de pompieri. La operațiune s-au alăturat și detașamentele din Slobozia și Bender.

VICTOR CARPENCO ȘEFUL DETAȘAMENTULUI: „A fost descoperit punctul de pornire al focului. Acesta a izbucnit la etajul 3 al clădirii și a trecut la nivelul 5, unde se află depozitele unui atelier de croitorie”.

Salvatorii au făcut față cu greu situației. Din cauza fumului dens și fierbinte, în interior nu se vedea nimic, dar pompierii au fost nevoiți să înainteze pentru a ajunge la sursa flăcărilor.

„-Care este situația acolo?

-Ca în infern!

-Spuneați că a luat foc și încălțămintea?

-Da, așa este!”

Mai întâi trebuie să identificăm sursa, dar situația este complicată întrucât este greu să ne apropiem. Temperatura este foarte înaltă. Din cauza impedimentelor, suntem nevoiți să ne târâm.

Apelul la serviciul de urgență a fost făcut de trecătorii care au observat fumul dens. Imediat la fața locului au intervenit poliția și pompierii, care au izolat și au încercuit zona. Vânzătorii și cumpărătorii centrului comercial, dar și ai localurilor din vecinătate, au fost evacuați în primele minute. Potrivit informațiilor Serviciului Situații de Urgență din stânga Nistrului, clădirea se află în pericol de surpare. În urma incendiului, nimeni nu a avut de suferit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram