Skoda Auto face o călătorie extraordinară prin cei 125 de ani de istorie ai companiei, cu douăsprezece repere auto care i-au marcat-o. După cum am promis, despre fiecare vă vom spune mai multe detalii, asta pentru că fiecare automobil este unic şi interesant în felul său.

Al 10-lea reper, după L&K Voiturette Aprimul Superb din istorieSkoda Popular Monte Carloprima generaţie FeliciaSkoda 1000 MB, primul SUV Skoda Trekkacoupeul sport 110 R şi Favoritprima generaţie modernă Octavia, este numit modelul Yeti – modelul compact care a marcat intrarea producătorului auto ceh pe segmentul SUV-urilor emergente.

Skoda a intrat pentru prima dată pe segmentul SUV-urilor produse în masă, în 2009, cu modelul Yeti înainte ca producătorul auto să lanseze campania de succes a lui Kodiaq, care a continuat cu Karoq și, în cele din urmă, cu Kamiq. Deja peste câteva zile, noul Enyaq iV – primul model al mărcii 100% alimentat de baterii, conceput ca atare încă de la început – va extinde și mai mult portofoliul de produse. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!