/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Ai un Defender de ultimă generaţie? Iată cât de frumos ţi-l pot rafina maeştrii de la Carlex Design

28 august 2020, ora 17:04

Linia de proiecte Yachting Edition a atelierului polonez Carlex Design, realizate cu inspiraţie din iahturi şi tematică marină, se extinde frumos. După ce modele precum Mercedes-Benz X-Class sau G 63 AMG au primit acest tratament, acum a venit timpul noului Land Rover Defender!

Băieţii de la Carlex Design, în cadrul acestui proiect, sunt gata să-i schimbe doar designul exterior şi interior, fără a-i afecta partea tehnică. Partea inferioară a caroseriei mașinii, mai exact de la “brâu” în jos, alături de acoperiș și jantele concave de 18 inci personalizate, au fost vopsite într-o culoare argintie.

Pentru un efect vizual similar inoxului, experţii au periat manual toate suprafeţele, iar rezultatul este impresionant. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum arată la interior, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram