Linia de proiecte Yachting Edition a atelierului polonez Carlex Design, realizate cu inspiraţie din iahturi şi tematică marină, se extinde frumos. După ce modele precum Mercedes-Benz X-Class sau G 63 AMG au primit acest tratament, acum a venit timpul noului Land Rover Defender!

Băieţii de la Carlex Design, în cadrul acestui proiect, sunt gata să-i schimbe doar designul exterior şi interior, fără a-i afecta partea tehnică. Partea inferioară a caroseriei mașinii, mai exact de la “brâu” în jos, alături de acoperiș și jantele concave de 18 inci personalizate, au fost vopsite într-o culoare argintie.

Pentru un efect vizual similar inoxului, experţii au periat manual toate suprafeţele, iar rezultatul este impresionant. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum arată la interior, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!