Pentru cei care nu aţi ştiut încă, da, atelierul de tuning Mansory poate modifica şi modele ale mărcii britanice Land Rover. Printre acestea se numără VelarRange Rover SportRange Rover Sport SVR şi Range Rover Vogue. Ultimul este şi cel mai scump proiect la moment.

Oferta Mansory este valabilă pentru maşina în echipări HSE şi Autobiography, în variantă cu ampatamant standard sau alungit.

În primul rând se oferă un kit widebody de caroserie, format din 14 elemente, inclusiv un difuzor posterior care conţine nişte extensii de eşapament. Absolut toate sunt realizate din fibră de carbon cu o textură la alegere şi tot la dorinţă aceasta se poate lăsa vizibilă sau vopsi în culoarea caroseriei. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!