/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Sancțiuni UE și tancuri binecuvântate de preoți. Colaborator al Ambasadei Ruse, interzis în Moldova

Cât te poate costa un Range Rover Vogue personalizat de Mansory, ca şi cel din imagini

28 august 2020, ora 13:25

Pentru cei care nu aţi ştiut încă, da, atelierul de tuning Mansory poate modifica şi modele ale mărcii britanice Land Rover. Printre acestea se numără VelarRange Rover SportRange Rover Sport SVR şi Range Rover Vogue. Ultimul este şi cel mai scump proiect la moment.

Oferta Mansory este valabilă pentru maşina în echipări HSE şi Autobiography, în variantă cu ampatamant standard sau alungit.

În primul rând se oferă un kit widebody de caroserie, format din 14 elemente, inclusiv un difuzor posterior care conţine nişte extensii de eşapament. Absolut toate sunt realizate din fibră de carbon cu o textură la alegere şi tot la dorinţă aceasta se poate lăsa vizibilă sau vopsi în culoarea caroseriei. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram