Incendiu în Bubuieci. Arde acoperișul unui local din localitate. La fața locului au intervenit șase autospeciale.

Potrivit IGSU, arderea s-a produs într-un local din localitatea Bubuieci. Ajunși la fața locului pompierii au stabilit că flăcările au cuprins terasa unui local și o mare parte a suprafeței acoperișului clădirii. Pentru stingerea incendiului au intervenit 6 echipaje cu 25 de salvatori și pompieri.

Salvatorii au reușit localizarea arderii către ora 19:32. Totodată, în timpul intervenției pompierii au evacuat două butelii de gaz tip propan –butan din încăperile localului, astfel evitând producerea unei explozii. Potrivit primelor informații pompierii au reușit să salveze o suprafață aproximativ de 600 m2 a localului. De incendiu a fost afectată o suprafață de 120 m2 a terasei și etajului trei a localului.

În urma incendiului nu au fost raportate victime. Circumstanțele și cauza izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!