auto

Iată ce a păţit şoferul care anunţase despre reparaţiile proaste pe traseul Chişinău-Hînceşti

28 august 2020, ora 15:23
Distribuie:

Carosabil reparat prin tehnici şi tehnologii care strică autovehiculele utilizatorilor acestui carosabil! Da, este posibil şi credeţi sau nu, însă se întâmplă în Moldova, în 2020, în secolul/deceniul tehnologiilor moderne!

Vă mai amintiţi de şoferul care acum câteva zile ne-a spus tuturor şi a avertizat despre calitatea proastă a reparaţiilor făcute pe un tronson al drumului Chişinău-Hînceşti? Păi iată, după ce a depistat că automobilul său, o Skoda Superb de ultimă generaţie (prefacelift), nu se mai comporta ca atare, a decis să să oprească într-un service pentru nişte verificări şi mare i-a fost uimirea.

O cantitate generoasă de pietriş cu smoală s-a adunat după cel puţin o roată şi s-a lipit practic de toate suprafeţele, inclusiv de discurile de frână, osie, de părţile suspensiei şi alte lucruri aferente. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram