Carosabil reparat prin tehnici şi tehnologii care strică autovehiculele utilizatorilor acestui carosabil! Da, este posibil şi credeţi sau nu, însă se întâmplă în Moldova, în 2020, în secolul/deceniul tehnologiilor moderne!

Vă mai amintiţi de şoferul care acum câteva zile ne-a spus tuturor şi a avertizat despre calitatea proastă a reparaţiilor făcute pe un tronson al drumului Chişinău-Hînceşti? Păi iată, după ce a depistat că automobilul său, o Skoda Superb de ultimă generaţie (prefacelift), nu se mai comporta ca atare, a decis să să oprească într-un service pentru nişte verificări şi mare i-a fost uimirea.

O cantitate generoasă de pietriş cu smoală s-a adunat după cel puţin o roată şi s-a lipit practic de toate suprafeţele, inclusiv de discurile de frână, osie, de părţile suspensiei şi alte lucruri aferente. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!