/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Patru copii, răniți într-un accident la Troița Nouă. Se aflau într-o căruță condusă de mama lor BEATĂ

missing
28 august 2020, ora 11:23

Patru copii au fost răniți într-un accident produs aseară în apropiere de localitatea Troița Nouă, raionul Anenii Noi. Minorii se aflau într-o căruță, care a fost izbită  de o mașină. Vehiculul era condus de mama lor, care era beată.

Accidentul s-a produs aseară, în jurul orei 20:40. Căruța a fost lovită din spate de un Volkswagen înmatriculat în Transnistria, la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 30 de ani. Șoferul le-a spus polițiștilor, că ar fi fost orbit de o altă mașină din față și nu a putut evita impactul.

Din fericire, cei patru copii de 1 an, 5, 8 și 10 ani, dar și mama lor s-au ales cu răni ușoare. Acestora le-a fost acordat primul ajutor medical la locul producerii accidentului, iar ulterior au fost duși la spital pentru examinare medicală suplimentară.

Mama celor patru copii, o femeie de 40 de ani, era beată. Aceasta avea o concentrație de alcool de 0,47 mg/l în aerul expirat.

Oamenii legii investighează cazul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram