Rolls-Royce-ul Wraith, văzut acum câteva ore într-o benzinărie din Europa într-o caroserie de tip Shooting Brake, este creaţia atelierului belgian Carat Duchatelet! Despre aceasta anunță chiar compania într-un comunicat de presă.

Potrivit informaţiilor disponibile, proiectul se numeşte Silver Specter Shooting Brake şi este rezultatul unei colaborări dintre proprietarul maşinii, casa designerului Niels van Roij şi echipa Carat Duchatelet, care are apropo o experienţă de 50 de ani în realizarea de caroserii custom.

Se menționează că în termeni de personalizare aprofundată exterioară şi interioară, posibilităţile sunt nelimitate. Vezi mai multe detalii şi imagini pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!