Sâmbătă, 29 august, în Moldova sunt valabile două coduri galbene de caniculă și pericol excepțional de incendiu. Astfel, în intervalul 29.08-2.09 pe arii extinse temperatura maximă a aerului va atinge valori cuprinse între +33..+35°C. În același timp, până pe 4 septembrie, se va menține pericol excepțional de incendiu (clasa V) cu caracter natural.

Potrivit meteorologilor, în Nordul țării temperatura va fi de +29 grade pe timp de zi, iar noaptea mercurul în termometre va coborî până la +12 grad.

În Centru temperatura va crește ușor, astfel pe timp de zi vom avea maxim +32 grade, iar noaptea mercurul în termometre va scădea până la +15 grade. În Chișinău ziua vom avea +32 grade Celsius.

În Sudul țării ne vom bucura de temperaturi mai generoase, astfel vom avea o maximă de +34 grade pe timp de zi și +17 pe timp de noapte.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!