14 persoane care au vrut să treacă frontiera Republicii Moldova au fost documentați de polițiști pentru nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire sau combatere a bolilor epidemice. Totodată, nicio persoană nu a prezentat simptome ale infecției de tip Covid-19 (febră, tuse, rinoree), anunță Poliția de Frontieră.

În punctele de trecere a frontierei deschise traficului au fost supuse screeningului 16 055 persoane și completate 6 931 fișe epidemiologice individuale.

Totodată, pe parcursul a 24 de ore, polițiștii de frontieră au înregistrat următoarele acțiuni ilegale:
– două treceri ilegale a frontierei moldo-ucrainene;
– cinci persoane au încălcat regimul zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere a frontierei;
– o tentativă de trecere a frontierei cu document falsificat;
– un cetățean străin a depășit termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova;
– 12 persoane au fost depistate la controlul de frontieră cu consemn național;

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 16 055 traversări. Pe sensul de intrare în Republica Moldova s-au înregistrat 6 931 traversări persoane, dintre care 4 005 treceri la frontiera moldo-română,  1 359 treceri la frontiera cu Ucraina și 1 567 treceri aeriene.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!