Aţi auzit de noua marcă auto VinFast?! Cumva am scăpat povestea sa şi sincer ne-am mirat de asta, pentru că informaţii despre această companie au apărut încă acum trei ani!

Ce este deci VinFast? VinFast este primul producător auto din Vietnam, un stat asiatic vecin cu China care este al 15-lea din lume după numărul populaţiei şi este bine cunoscut pentru producţia de electrocasnice şi dispozitive electronice, precum sunt aceleaşi telefoane de la Samsung.

Brandul VinFast a fost fondat în anul 2017 de către primul miliardar (în dolari SUA) vietnamez – Phạm Nhật Vượng. Afaceristul în cauză s-a născut la 5 august 1968 în Hai Phong. Familia sa paternă își are originile în Hai Phong, în nordul Vietnamului. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!