/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Doi bărbați au murit în ultimele zile înecați în Nistru! Victimele consumaseră alcool înainte de a intra în apă

missing
30 august 2020, ora 09:49

Doi bărbați au murit în ultimele două zile înecați în râul Nistru. Cele două victime consumaseră alcool înainte de a intra în apă.

Prima tragedie a avut loc vineri, 28 august, în localitatea Gura Bâcului, Anenii Noi. Un tânăr în vârstă de 28 de ani a intrat în râu fiind beat. La scurt timp aceasta s-a înecat. La fața locului au fost alertați scafandrii Detașamentului Regional Căutare Salvare nr.1, care au recuperat corpul neînsuflețit al bărbatului.

Cea de-a doua nenorocire a avut loc aseară la Coșernița, raionul Criuleni. Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit după ce s-a aventurat să înoate în râul Nistru. Martorii susțin că persoana a consumat anterior alcool. După ce oamenii au alertat serviciile de urgență, la fața locului au venit salvatorii, care au scos la mal cadavrul bărbatului.

Cele două cazuri sunt investigate de instituțiile de drept.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență atenționează repetat populația despre riscul scăldatului în locuri neautorizate sub efectul alcoolului. Oamenii sunt rugați să fie prudenți și să nu meargă la scăldat în bazine acvatice care nu sunt dotate cu stații de salvare.

Potrivit IGSU, de la începutul anului în bazinele acvatice din țară și-au pierdut viața 85 de persoane, inclusiv 14 minori.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram