/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

225 de oameni au alergat pentru a contribui ca sute de copiii să aibă acces la educație

missing
31 august 2020, ora 10:49

Pentru al patrulea an consecutiv, echipa Run for Children s-a mobilizat în numele copiilor dezavantajați din Moldova. În acest an, la acțiunea „Provocarea 2.7” a participat un număr record de oameni – 225 de alergători individuali și corporativi.

Run for Children este o acțiune organizată de către Asociația „Copil, Comunitate, Familie” împreună cu Iulian Bercu, Ambasadorul organizației, care în acest an au avut drept scop de a îndemna oamenii să alerge și doneze în susținerea a 270 de copii ca aceștia să aibă acces la educație.

Timp de 7 zile, între 20-27 august, echipa de alergători au reușit să acumuleze 5 124 km sub sloganul – Copii Independenți de Sărăcie. În acest an, echipa Run for Children s-a remarcat, de la mic la mare, printr-o solidaritate
umană incredibilă, ceea ce dă dovadă că puterea comunității este catalizatorul schimbărilor”, se spune într-un comunicat al CCF Moldova.

Alergarea a avut loc individual, acumulând de la 2,7 km. Inclusiv și echipele corporative a celor opt companii partenere și-au organizat cursele pentru angajați, în așa fel încât să se respecte normele și condițiile sanitare impuse.

În aceste zile și echipa Copil, Comunitate, Familie participă la un maraton al distribuirii ghiozdanelor și rechizitelor școlare în timp util.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram