Pentru al patrulea an consecutiv, echipa Run for Children s-a mobilizat în numele copiilor dezavantajați din Moldova. În acest an, la acțiunea „Provocarea 2.7” a participat un număr record de oameni – 225 de alergători individuali și corporativi.

Run for Children este o acțiune organizată de către Asociația „Copil, Comunitate, Familie” împreună cu Iulian Bercu, Ambasadorul organizației, care în acest an au avut drept scop de a îndemna oamenii să alerge și doneze în susținerea a 270 de copii ca aceștia să aibă acces la educație.

Timp de 7 zile, între 20-27 august, echipa de alergători au reușit să acumuleze 5 124 km sub sloganul – Copii Independenți de Sărăcie. În acest an, echipa Run for Children s-a remarcat, de la mic la mare, printr-o solidaritate
umană incredibilă, ceea ce dă dovadă că puterea comunității este catalizatorul schimbărilor”, se spune într-un comunicat al CCF Moldova.

Alergarea a avut loc individual, acumulând de la 2,7 km. Inclusiv și echipele corporative a celor opt companii partenere și-au organizat cursele pentru angajați, în așa fel încât să se respecte normele și condițiile sanitare impuse.

În aceste zile și echipa Copil, Comunitate, Familie participă la un maraton al distribuirii ghiozdanelor și rechizitelor școlare în timp util.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!