/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

44 de tururi conduse de monopostul #44. Lewis Hamilton a fost de neoprit pe Spa-Francorchamps

missing
31 august 2020, ora 09:08

Pilotul britanic Lewis Hamilton a plecat din nou din pole position şi a câştigat Marele Premiu al Belgiei la Formula 1, a şaptea etapă a Campionatului Mondial, al cărui calendar a fost definitivat de curând.

Hamilton, care şi-a trecut în cont a cincea victorie în acest sezon, a fost urmat de coechipierul său, finlandezul Valtteri Bottas, şi de olandezul Max Verstappen. În clasamentul piloţilor Verstappen este încă înaintea lui Bottas după numărul de puncte acumulate.

Cursa s-a desfăşurat în mare parte liniştit, singurul accident fiind contactul dintre două monoposturi în turul 10 din 44. Au abandonat astfel cursa George Russell de la Williams şi Antonio Giovinazzi de la Alfa Romeo Racing. Citeşte articolul mai departe şi vezi cele mai tari momente, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram