/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Cum lucrează Ministerul Sănătății după ce ministra Viorica Dumbrăveanu s-a infectat cu Covid-19

31 august 2020, ora 09:02

După ce sâmbătă, 29 august, a fost confirmat că ministra sănătății, Viorica Dumbrăveanu a fost testată pozitiv cu COVID-19, Cristina Stratulat, consiliera în comunicare la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a făcut mai multe precizări despre cum va activa instituția în continuare.

Potrivit ei, ministerul lucrează în regim obișnuit. „Toate activitățile sunt desfășurate de fiecare secretar de stat pe domeniul de competență și coordonate de conducerea Ministerului, în regim online. În perioada sărbătorilor naționale, ședințele Punctului Focal au fost desfășurate online”, a scris Stratulat pe pagina sa de Facebook.

Potrivit ei, ministra Dumbrăveanu a întreprins toate măsurile de autoizolare de la apariția primelor simptome de boală și realizează activitatea de la distanță. „În urma anchetei epidemiologice, nici unul din angajatii ministerului nu a fost identificat ca și contact apropiat pentru a fi plasat în autoizolare”, a mai precizat Stratulat.

„Și eu mă lupt cu boala”. Ministra Sănătății s-a infectat cu Covid-19

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram