Vizita președintelui Igor Dodon pe Athos s-a încheiat duminică, 30 august, anunță un portal ortodox de știri din Grecia, citat de zdg.md. Potrivit acestuia, președintele Moldovei a vizitat pentru a 6-a oară consecutiv peninsula și unde s-a rugat „pentru sine și pentru poporul Republicii Moldova”.

Din informațiile prezentate pe portalul grecesc, Igor Dodon ar fi vizitat cel puțin 3 mănăstiri: Vatopedu, Sf. Pantelimon și Simonos Petras. Vineri, 28 august, șeful statului a ajuns la Vatopedu, una dintre cele mai mari mănăstiri de pe peninsulă, iar aici Igor Dodon a avut o întrevedere cu Arhimandritul Efrem, starețul mănăstirii.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!