După Lionel Messi, o altă vedetă întoarce spatele Barcelonei. Este vorba despre Arturo Vidal, care și-a exprimat nemulțumirea cu privire la ce se întâmplă acum la Barcelona. De asemenea, mijlocașul a spus că își dorește foarte mult să joace lângă Cristiano Ronaldo, la Juventus.

Cei doi ani petrecuți la Barcelona au fost altfel, decât se aștepta Arturo Vidal.

„Au făcut lucruri care nu sunt demne de o echipă ca Barcelona. La început, mi s-a părut o echipă disciplinată, o echipă cu mentalitate de învingători și cu un sistem bine implementat. Iar acum, cunosc o altă echipă, una vulnerabilă din punct de vedere psihologic”, a declarat Vidal într-un interviu, recent.

Contractul mijlocașului cu formația spaniolă va expira peste un an. Însă, noul antrenor al Barcelonei i-a transmis acestuia că nu mai are nevoie de serviciile lui.

De asemenea, mai multe surse media din presa internațională vorbesc despre o posibilă plecare a lui Vidal la Juventus. Unul dintre motive este antrenorul italienilor, Andrea Pirlo, care, în trecut, i-a fost coleg de echipă lui Vidal, dar și prieten.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!