/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Încă o plecare? Arturo Vidal nu vrea să mai continue la Barcelona

31 august 2020, ora 19:32

După Lionel Messi, o altă vedetă întoarce spatele Barcelonei. Este vorba despre Arturo Vidal, care și-a exprimat nemulțumirea cu privire la ce se întâmplă acum la Barcelona. De asemenea, mijlocașul a spus că își dorește foarte mult să joace lângă Cristiano Ronaldo, la Juventus.

Cei doi ani petrecuți la Barcelona au fost altfel, decât se aștepta Arturo Vidal.

„Au făcut lucruri care nu sunt demne de o echipă ca Barcelona. La început, mi s-a părut o echipă disciplinată, o echipă cu mentalitate de învingători și cu un sistem bine implementat. Iar acum, cunosc o altă echipă, una vulnerabilă din punct de vedere psihologic”, a declarat Vidal într-un interviu, recent.

Contractul mijlocașului cu formația spaniolă va expira peste un an. Însă, noul antrenor al Barcelonei i-a transmis acestuia că nu mai are nevoie de serviciile lui.

De asemenea, mai multe surse media din presa internațională vorbesc despre o posibilă plecare a lui Vidal la Juventus. Unul dintre motive este antrenorul italienilor, Andrea Pirlo, care, în trecut, i-a fost coleg de echipă lui Vidal, dar și prieten.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram