Un cititor AutoBlog.MD ne-a trimis la adresa redacţiei momentul accidentului care s-a produs în noaptea zilei de 29 august curent. Despre el poliţia a fost sesizată la ora 2:05.

Potrivit informaţiilor oficiale, impactul cutremurător s-a întâmplat pe strada Calea Ieşilor, în prejma intersecției cu strada Bariera Sculeni.

Deşi este un drum bine iluminat, conducătorul unei decapotabile de marcă BMW, în vârstă de 21 de ani, a lovit brutal un pieton în vârstă de 22 de ani. Acesta din urmă trecuse strada neregulamentar, deşi la câţiva metri distanţă se afla o trecere pentru pietoni. Citeşte articolul mai departe şi vezi imaginile disponibile, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!