Toyota lansează de astăzi în vânzare, în reţeaua dealerilor săi din Japonia, noul Yaris Cross. Modelul va fi disponibil în Europa abia din 2021.

Analizând preţurile din ţara soarelui-răsare vă putem spune că este practic al doilea cel mai accesibil automobil Toyota din gama actuală după Corolla, fiind mai ieftin decât C-HR.

Amintim că noul Yaris Cross este un concurent direct al unor modele precum Nissan Juke sau Honda HR-V, iar în gama mărcii va fi situat sub modelul C-HR. Se bazează pe platforma GA-B, creată în cadrul arhitecturii modulare a TNGA, iar ampatamentul (2.560 mm) este similar cu al lui Yaris. Află mai multe, dar şi cât costă modelul, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!