/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Noul Yaris Cross – primul model Toyota cu sistem S-VSC care virează automat pentru a compensa impactul vântului lateral

31 august 2020, ora 17:54

Toyota lansează de astăzi în vânzare, în reţeaua dealerilor săi din Japonia, noul Yaris Cross. Modelul va fi disponibil în Europa abia din 2021.

Analizând preţurile din ţara soarelui-răsare vă putem spune că este practic al doilea cel mai accesibil automobil Toyota din gama actuală după Corolla, fiind mai ieftin decât C-HR.

Amintim că noul Yaris Cross este un concurent direct al unor modele precum Nissan Juke sau Honda HR-V, iar în gama mărcii va fi situat sub modelul C-HR. Se bazează pe platforma GA-B, creată în cadrul arhitecturii modulare a TNGA, iar ampatamentul (2.560 mm) este similar cu al lui Yaris. Află mai multe, dar şi cât costă modelul, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram