/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Nu se teme de Djokovic. Daniil Medvedev vrea să triumfe la Flushing Meadows

missing
31 august 2020, ora 15:46

Novak Djokovic este de neînvins, în 2020. Sârbul a triumfat la primul turneu de după pandemie și este principalul favorit la victorie și la Openul american, care a început astăzi. Totuși, rusul Daniil Medvedev susține că nu îi este frică de marele Djokovic și că îl poate învinge la turneul din Statele Unite.

Perioada nemaipomenită pe care o traversează Djokovic, nu îl sperie deloc pe Daniil Medvedev. Numărul 5 mondial este convins că a ar putea să se impună la Openul american.

„E diferit față de anul trecut, sunt sigur că ne-am fi simțit cu toții altfel, dacă nu exista COVID-19. Dar sunt extrem de bucuros să fiu din nou aici. Sper să am un turneu bun. Scopul e să câștig toate meciurile”. a declarat rusul pentru site-ul oficial al celor de la ATP.

Daniil Medvedev va intra în competiție în noaptea de marți, într-o confruntare cu argentinianul Delbonis, numărul 78 mondial. Cei doi nu s-au întâlnit până acum. Anul trecut, Medvedev ajungea surprinzător până în finala Openului american, unde a luptat eroic contra marelui Nadal. Spaniolul s-a impus până la urmă în cinci seturi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram