Novak Djokovic este de neînvins, în 2020. Sârbul a triumfat la primul turneu de după pandemie și este principalul favorit la victorie și la Openul american, care a început astăzi. Totuși, rusul Daniil Medvedev susține că nu îi este frică de marele Djokovic și că îl poate învinge la turneul din Statele Unite.

Perioada nemaipomenită pe care o traversează Djokovic, nu îl sperie deloc pe Daniil Medvedev. Numărul 5 mondial este convins că a ar putea să se impună la Openul american.

„E diferit față de anul trecut, sunt sigur că ne-am fi simțit cu toții altfel, dacă nu exista COVID-19. Dar sunt extrem de bucuros să fiu din nou aici. Sper să am un turneu bun. Scopul e să câștig toate meciurile”. a declarat rusul pentru site-ul oficial al celor de la ATP.

Daniil Medvedev va intra în competiție în noaptea de marți, într-o confruntare cu argentinianul Delbonis, numărul 78 mondial. Cei doi nu s-au întâlnit până acum. Anul trecut, Medvedev ajungea surprinzător până în finala Openului american, unde a luptat eroic contra marelui Nadal. Spaniolul s-a impus până la urmă în cinci seturi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!