Aston Martin și Little Car Company anunță noul DB5 Junior, o mașină electrică făcută la scară de două treimi. Dezvoltată în ultimele 15 luni ca o colaborare între cele două companii, automobilul compact se bazează pe scanarea în 3D a unui original Aston Martin DB5 pentru a asigura acuratețea și autenticitatea completă.

Cu o lungime de aproximativ trei metri și o lățime de 1.1 metri, DB5 Junior este conceput pentru a găzdui cu ușurință un adult și un copil unul lângă altul, pentru a permite diferitelor generații să împărtășească dragostea de a conduce. Șasiul din aluminiu cu o structură tip fagure și caroseria compozită oferă o platformă foarte rigidă, menținând în același timp greutatea totală la aproximativ 270 kg.

Alimentat de un grup motopropulsor electric ce livrează 7 CP spre roțile din spate, conducătorii auto vor fi recunoscători şi pentru scaunele integrate de tip “bucket”, care îi vor menţine în perioada de accelerare până la o viteză maximă de aproximativ 50 km/h. Află mai multe detalii, dar şi cât costă o asemenea jucărie, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!