Circuitul german Nurburgring este locul unde cele mai rapide din lume autovehicule merg să demonstreze că aşa şi sunt cu adevărat. Nodul cu o distanţă de circa 20 km din preajma munților Eifel este pentru unii conducători auto bine cunoscut, însă pentru alţii poate dura o veşnicie stăpânirea tuturor curbelor sale.

Seria sa nesfârșită de curbe strânse și perfide poate provoca cei mai buni șoferi din cele mai capabile mașini. Ai nevoie de curaj, forță și anvelopele potrivite pentru a face față, iar vehiculul condus trebuie să aibă putere şi stabilitate.

Încă o calitate a maşinii propriu-zise ar fi calmul, însă ce maşinărie mai calmă ar putea păşi pe carosabilul circuitului decât un tractor?! Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!