/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Primul timp record al unui tractor pe Nurburgring, condus de un pilot de curse. Cât i-a luat parcurgerea unui tur

31 august 2020, ora 08:33

Circuitul german Nurburgring este locul unde cele mai rapide din lume autovehicule merg să demonstreze că aşa şi sunt cu adevărat. Nodul cu o distanţă de circa 20 km din preajma munților Eifel este pentru unii conducători auto bine cunoscut, însă pentru alţii poate dura o veşnicie stăpânirea tuturor curbelor sale.

Seria sa nesfârșită de curbe strânse și perfide poate provoca cei mai buni șoferi din cele mai capabile mașini. Ai nevoie de curaj, forță și anvelopele potrivite pentru a face față, iar vehiculul condus trebuie să aibă putere şi stabilitate.

Încă o calitate a maşinii propriu-zise ar fi calmul, însă ce maşinărie mai calmă ar putea păşi pe carosabilul circuitului decât un tractor?! Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram