/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

România. Moțiunea de cenzură înaintată împotriva Guvernului Orban nu a fost votată din lipsă de cvorum

missing
31 august 2020, ora 22:00

Moțiunea de cenzură înaintată împortiva Guvernului român, condus de Ludovic Orban, a eșuat din cauza lipsei de cvorum. Moțiunea înaintată de Partidul Social Democrat nu a reușit să adune 233 de deputați în sala de plen. 

Ședința în plen a Parlamentului a fost suspendată din lipsă de cvorum pentru că în sală au fost prezenți doar 226 de deputați, în timp ce erau necesari cel puțin 233 de parlamentari, scrie Mediafax.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a fost o strategie de a nu se face cvorum pentru ca moțiunea de cenzură să nu treacă. El nu exclude că PSD va depune o nouă moțiune în sesiunea Parlamentului, care începe marți.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram