/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Șoferii care își vor parca mașinile în Scuarul Europei vor fi amendați

missing
31 august 2020, ora 09:48

Șoferii care își vor parca mașinile în Scuarul Europei vor primi amenzi usturătoare. Despre aceasta anunță primarul Capitalei, Ion Ceban. Edilul spune că a cerut ajutorul Poliției, având în vedere numărul mare de mașini parcate în această zonă.

Primarul promite că zona va fi îngrădită astfel ca să nu fie transformat acest loc în parcare.

Doar pe parcursul ultimei săptămâni au fost documentați mai mulți conducători auto care s-au parcat neregulamentar. Am cerut ajutorul poliției, deoarece unii chiar întrec toate limitele. Vom prevedea și în acel loc cum să îngrădim accesul. Dacă este un spațiu deschis, ăsta nu este parcare, oameni buni. Și în zilele de odihnă când orașul e liber, unii se parchează la un metru distanță de locul unde vor să meargă”, a menționat Ceban.

Amintim că vizavi de Scuarul Europei au fost instalați piloni anti-parcare pentru a îngrădi staționarea mașinilor pe trotuar, însă aceștia au fost ignorați de către șoferi, unii dintre ei fiind chiar doborâți.

/FOTO/VIDEO/ Pilonii anti-parcare din centrul capitalei nu mai sunt luați în seamă de șoferi

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram