Șoferii care își vor parca mașinile în Scuarul Europei vor primi amenzi usturătoare. Despre aceasta anunță primarul Capitalei, Ion Ceban. Edilul spune că a cerut ajutorul Poliției, având în vedere numărul mare de mașini parcate în această zonă.

Primarul promite că zona va fi îngrădită astfel ca să nu fie transformat acest loc în parcare.

Doar pe parcursul ultimei săptămâni au fost documentați mai mulți conducători auto care s-au parcat neregulamentar. Am cerut ajutorul poliției, deoarece unii chiar întrec toate limitele. Vom prevedea și în acel loc cum să îngrădim accesul. Dacă este un spațiu deschis, ăsta nu este parcare, oameni buni. Și în zilele de odihnă când orașul e liber, unii se parchează la un metru distanță de locul unde vor să meargă”, a menționat Ceban.

Amintim că vizavi de Scuarul Europei au fost instalați piloni anti-parcare pentru a îngrădi staționarea mașinilor pe trotuar, însă aceștia au fost ignorați de către șoferi, unii dintre ei fiind chiar doborâți.

/FOTO/VIDEO/ Pilonii anti-parcare din centrul capitalei nu mai sunt luați în seamă de șoferi

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!