/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Startul producţiei noului Lotus Evija se amână din cauza COVID-19, însă există o “compensație morală” pentru clienţi

missing
31 august 2020, ora 14:28

Startul producţiei şi livrărilor noului Lotus Evija trebuia deja să înceapă în cursul acestui an, însă din cauza pandemiei de coronavirus dezvoltarea mașinii a întârziat, astfel încât termenul de lansare pe piaţă a fost mutat către vara anului 2021.

În calitate de “compensație morală” pentru clienţii care sunt nerăbdători să pună mâna pe acest supercar electric, britanicii le vor oferi un număr de CP suplimentari! Unitatea sa de propulsie va fi capabilă să genereze cel puţin 2.028 cai!

Amintim că prototipul noului Evija a debutat în luna iulie a anului trecut și a marcat renașterea brandului britanic sub aripa holdingului chinez Geely. Evija este primul model electric și totuși cel mai puternic din istoria Lotus: performanța sistemului său de propulsie a fost anunțată la nivelul a 2.000 CP, indicator care, la acea vreme, era un record printre mașinile destinate producției în serie, deşi limitată. Află mai multe, dar şi câţi oameni s-au arătat deja interesaţi de automobil, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram