Startul producţiei şi livrărilor noului Lotus Evija trebuia deja să înceapă în cursul acestui an, însă din cauza pandemiei de coronavirus dezvoltarea mașinii a întârziat, astfel încât termenul de lansare pe piaţă a fost mutat către vara anului 2021.

În calitate de “compensație morală” pentru clienţii care sunt nerăbdători să pună mâna pe acest supercar electric, britanicii le vor oferi un număr de CP suplimentari! Unitatea sa de propulsie va fi capabilă să genereze cel puţin 2.028 cai!

Amintim că prototipul noului Evija a debutat în luna iulie a anului trecut și a marcat renașterea brandului britanic sub aripa holdingului chinez Geely. Evija este primul model electric și totuși cel mai puternic din istoria Lotus: performanța sistemului său de propulsie a fost anunțată la nivelul a 2.000 CP, indicator care, la acea vreme, era un record printre mașinile destinate producției în serie, deşi limitată. Află mai multe, dar şi câţi oameni s-au arătat deja interesaţi de automobil, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!