/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Un oligarh din Rusia a cumpărat marca auto olandeză Spyker! Care sunt planurile pentru viitorul apropiat

31 august 2020, ora 13:36

Bine-cunoscutul producător olandez de mașini sport asamblate manual – Spyker – va fi renăscut din nou, iar în următorii ani va lansa două noi supercaruri, dar și un SUV!

Se va întâmpla datorită unor investiţii generoase, vărsate în conturile sale, după ce compania a fost cumpărată de investitori bogați precum oligarhul rus Boris Rotenberg și partenerul său de afaceri Mihail Pessis, ambii posesori de maşini Spyker.

Rotenberg este de mult timp pasionat de motorsport şi deţine SMP Racing, compania care este angajată în dezvoltarea sporturilor cu maşini în Federaţia Rusă. Aceasta mai participă la curse internaţionale cu propria echipă (printre care şi FIA WEC), antrenează tineri piloţi şi organizează diverse competiții locale. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram