Bine-cunoscutul producător olandez de mașini sport asamblate manual – Spyker – va fi renăscut din nou, iar în următorii ani va lansa două noi supercaruri, dar și un SUV!

Se va întâmpla datorită unor investiţii generoase, vărsate în conturile sale, după ce compania a fost cumpărată de investitori bogați precum oligarhul rus Boris Rotenberg și partenerul său de afaceri Mihail Pessis, ambii posesori de maşini Spyker.

Rotenberg este de mult timp pasionat de motorsport şi deţine SMP Racing, compania care este angajată în dezvoltarea sporturilor cu maşini în Federaţia Rusă. Aceasta mai participă la curse internaţionale cu propria echipă (printre care şi FIA WEC), antrenează tineri piloţi şi organizează diverse competiții locale. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!