A profitat de haosul produs de un accident rutier și a încercat să fure o geantă cu bani. Un bărbat, a fost prins și încătușat de oamenii legii după ce a luat banii din una dintre mașinile accidentate. 

Impactul a avut loc astăzi, în jurul orei 11.20, la intersecția străzilor Ismail cu bulevardul Ștefan cel Mare, cu implicarea unui camion și un microbuz de rută.

În tot disconfortul creat, atât pentru șoferii implicați în accident, pasageri, dar și conducătorii auto care treceau prin zonă, un bărbat de 37 de ani, a încercat să sustragă geanta cu bani a șoferului de maxi-taxi. Suspectul însă a fost observat de o echipă de patrulare care se afla lângă locul accidentului și redirecționa traficul rutier.

Bărbatul a încercat să fugă de la fața locului cu banii în mână, însă imediat a fost încătușat și predat grupei operative pentru documentare conform legislației.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!