/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Avertismentul OMS: Eliminarea restricțiilor anti-COVID este o rețetă a dezastrului

missing
01 septembrie 2020, ora 08:21

Organizaţia Mondială a Sănătăţii îndeamnă statele lumii să menţină restricţiile anti-COVID. Directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a avertizat că o deschidere fără un control asupra noului coronavirus este o „reţetă a dezastrului”, scrie Agerpres.

Tedros a admis faptul că mulţi oameni s-au săturat de restricţii şi doresc să revină la normalitate, după opt luni de când lumea se confruntă cu pandemia de COVID-19.

„Dorim să vedem copiii revenind la şcoală şi oamenii revenind la locurile de muncă, dar dorim de asemenea să vedem acest lucru făcându-se în siguranţă”, a subliniat directorul general al OMS la o conferinţă de presă.

„Nicio ţară nu poate pretinde că pandemia s-a terminat”, a insistat Tedros. „Realitatea este că virusul se răspândeşte cu uşurinţă. Deschiderea fără control este o reţetă a dezastrului”, atrage el atenţia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram