/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Celebrul Ed-Sheeran a devenit prima oară tată! Soția cântărețului a născut o fetiță

missing
01 septembrie 2020, ora 15:03

Celebrul cântăreț britanic Ed-Sheeran a devenit tătic pentru prima oară! Soția acestuia, Cherry Seaborn a născut acum o săptămână o fetiță perfect sănătoasă, pe care proaspeții părinți au numit-o Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Numele neobișnuit al micuței este inspirat din seria de cărți „His Dark Materials” de Philip Pullman.

Ed-Sheeran a făcut azi-dimineață anunțul despre fericitul eveniment din viața sa  într-o postare pe Instagram. Interpretul a pus și o fotografie cu o pereche de ciorăpei ai Lyrei și o păturică colorată a fetiței.

„Am noutăți pe care vreau să le împătășesc cu voi…Săptămâna trecută, cu ajutorul unei echipe minunate, Cherry a născut o născut o fetiță frumoasă și perfect sănătoasă – Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Suntem complet îndrăgostiți de ea. Atât mama, cât și copilul se simt minunat și suntem în al nouălea cer de fericire”, a scris artistul.

Ed-Sheeran și Cherry Seaborn sunt împreună de 5 ani și s-au căsătorit în ianuarie 2019, în cadrul unei ceremonii private.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram