Celebrul cântăreț britanic Ed-Sheeran a devenit tătic pentru prima oară! Soția acestuia, Cherry Seaborn a născut acum o săptămână o fetiță perfect sănătoasă, pe care proaspeții părinți au numit-o Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Numele neobișnuit al micuței este inspirat din seria de cărți „His Dark Materials” de Philip Pullman.

Ed-Sheeran a făcut azi-dimineață anunțul despre fericitul eveniment din viața sa  într-o postare pe Instagram. Interpretul a pus și o fotografie cu o pereche de ciorăpei ai Lyrei și o păturică colorată a fetiței.

„Am noutăți pe care vreau să le împătășesc cu voi…Săptămâna trecută, cu ajutorul unei echipe minunate, Cherry a născut o născut o fetiță frumoasă și perfect sănătoasă – Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Suntem complet îndrăgostiți de ea. Atât mama, cât și copilul se simt minunat și suntem în al nouălea cer de fericire”, a scris artistul.

Ed-Sheeran și Cherry Seaborn sunt împreună de 5 ani și s-au căsătorit în ianuarie 2019, în cadrul unei ceremonii private.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!