/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/FOTO/ Intervenție SMURD la Soroca. Un bărbat a fost adus de la Soroca la Chișinău cu arsuri pe tot corpul

missing
01 septembrie 2020, ora 19:27

Intervenție aero-medicală SMURD pentru un bărbat din raionul Soroca. În această seară, un bărbat de 46 de ani din localitatea Slobozia Cremene a fost transportat cu echipa de medici la Chișinău, după ce s-a electrocutat.

Potrivit primelor informații, bărbatul a suportat arsuri de gradul II -III pe suprafața corpului și necesită îngrijiri medicale, care pot fi acordate la Centrul Republican Leziuni Termice al Spitalului Clinic de Traumatologie și Ortopedie din municipiul Chișinău.

Electricianul ar fi venit la cariera de piatră din localitate pentru a repara liniile de curent electric și s-a electrocutat.

Pe parcursul zborului bărbatul a fost strict monitorizat de echipajul aero -medical, fără de a suporta complicați. La Chișinău, elicopterul a aterizat pe stadionul Dinamo de unde persoana a fost preluată de medici pentru ulterioare îngrijiri.

Potrivit IGSU de la începutul anului 2020 aceasta este a cincisprezecea intervenție aero – medicală SMURD realizată pentru cetățenii Republicii Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram