Intervenție aero-medicală SMURD pentru un bărbat din raionul Soroca. În această seară, un bărbat de 46 de ani din localitatea Slobozia Cremene a fost transportat cu echipa de medici la Chișinău, după ce s-a electrocutat.

Potrivit primelor informații, bărbatul a suportat arsuri de gradul II -III pe suprafața corpului și necesită îngrijiri medicale, care pot fi acordate la Centrul Republican Leziuni Termice al Spitalului Clinic de Traumatologie și Ortopedie din municipiul Chișinău.

Electricianul ar fi venit la cariera de piatră din localitate pentru a repara liniile de curent electric și s-a electrocutat.

Pe parcursul zborului bărbatul a fost strict monitorizat de echipajul aero -medical, fără de a suporta complicați. La Chișinău, elicopterul a aterizat pe stadionul Dinamo de unde persoana a fost preluată de medici pentru ulterioare îngrijiri.

Potrivit IGSU de la începutul anului 2020 aceasta este a cincisprezecea intervenție aero – medicală SMURD realizată pentru cetățenii Republicii Moldova.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!