Serverul VPS Moldova oferă posibilitatea de a-ţi dezvolta afacerea ta online într-un temp mult mai rapid şi cu un succes mai mare, deoarece îl poţi uşor gestiona de la distanţă fără un efort în plus.

Serverul VPS Moldova este un server virtual dedicat care dispune de mai multe resurse decât un simplu web hosting şi are propriul sistem de operare, astfel execută comenzile pentru programe fără restricţii în sistemul de operare.

De ce ai nevoie de un VPS ?

Serverul VPS este predestinat pentru proiecte web cum ar fi (site-uri,aplicaţii, telefonie virtuală , vpn, servere de gestiune , fişiere) de dimensiuni medii ce nu pot fi plasate pe un simplu web hosting sau mai poate fi configurat după neccesitatea companiei (clientului).

Procurând serviciul de VPS Moldova de la amplica.md ai ca beneficii:

Beneficiul principal este că în Moldova compania Amplica Hosting este cel mai mare furnizor de servicii VPS Moldova şi menţine această poziţie de mai bine de 10 ani de la începutul activităţii sale prin furnizarea calitativă a serviciilor. O echipa de tehnici calificati profesional ce pot înlătura incidentele foarte rapid şi sigur.

Avantajele VPS-ului sunt: Stocarea datelor pe discurile SSD; Viteza internet 1Gbps; Protecţie contra atacurilor DDoS; Disponibilitatea serviciului 99.9% ; Suport tehnic 24/7 ; Copii de rezervă automata ; panoul de control cPanel.

Procurarea oricărui pachet de VPS Moldova de la amplica.md garantează o deservire calitativă la cel mai înalt nivel. Convinge-te acum de calitatea şi performanţa serviciilor noastre.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!