/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

„Nu a fost nuntă, a fost o masă de sărbătoare”. Cum comentează premierul Chicu căsătoria fiului său

missing
01 septembrie 2020, ora 19:53

Premierul Ion Chicu confirmă că pe data de 28 august, la o vinărie privată, a avut loc o masă de sărbătoare cu ocazia căsătoriei fiului lui. Totuși, prim-ministrul refuză categoric să o numească nuntă pentru că, în opinia lui, acesta a fost doar un eveniment privat, cu puțini invitați.

Pe data de 28 august a fost organizat un eveniment, așa o masă de sărbătoare. Fiul meu s-a căsătorit în 2019”, susține șeful cabinetului de miniștri.

Chicu spune că a insistat ca nunta, care trebuia să fie pe 30 august curent, să fie anulată.  „Oricum, copii sau tinerii au vrut să-și oficializeze căsătoria și cu această ocazie au vrut, cu cei mai apropiați oameni, pe 28 să organizeze o masă. Nu este nuntă nici după formă, nici după conținut. – Noi am văzut mire și mireasă – Ok, ce ați văzut dumneavoastră da… dar eu vă spun ce este, ca să fie clar”, a precizat Chicu la emisiunea „Punctul pe azi” de la TVR Moldova.

Premierul dă asigurări că toate regulile impuse de Comisia Extraordinară de Sănătate Publică au fost respectate, inclusiv în ceea ce ține de numărul invitaților. „La acest eveniment au participat exclusiv unchii și mătușile lui. Este un eveniment care este permis, de aceea, nu s-a încălcat nimic, în opinia mea”, a spus Chicu.

Prim-ministrul susține că evenimentul a avut loc în spațiu liber și s-a respectat distanța socială.

Întrebat cât este de legal ca agenții SPPS să păzească un eveniment privat, premierul a spus că aceste explicații trebuie cerute Serviciului.

Amintim că pe 28 august, în plină pandemie de coronavirus, premierul Ion Chicu a fost socru mare. Evenimentul a avut loc la Vinăria Poiana, iar zona a fost împânzită de agenți de securitate care lăsau să intre pe teritoriu doar mașinile cu invitații la nunta fiului prim-ministrului.

/VIDEO FOTO/ Petrecere la Vinăria Poiana, în plină pandemie. Premierul Ion Chicu ar fi socru mare azi

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram