/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Oficial: Ferrari a renunţat la unul dintre modelele sale moderne fără mare tam-tam

missing
01 septembrie 2020, ora 10:40

Ferrari a pensionat modelul GTC4Lusso fără vreun anunţ public. Această informație a fost confirmată de un reprezentant oficial al companiei italiene pentru redacţia colegilor de la motor1.com.

Conform informaţiilor furnizate, întreruperea producției lui GTC4Lusso este asigurată de strategia anunțată în 2017, inclusiv pentru el, dar și este asociată cu finalizarea unui ciclu de viaţă standard pentru un model al mărcii, de cinci ani.

Amintim că premiera mondială a lui Ferrari GTC4Lusso a avut loc în martie 2016 la Salonul Auto de la Geneva. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram